Arctic Sound Studio

Arctic Sound Studio tilbyr kompetanse og teknisk kvalitet av internasjonalt standard i flotte og avskjermede lokasjoner midt i hjerte av Nordlysbyen Alta, bare 5 min unna flyplassen.

Audioland har startet med drift av musikkstudio i sommer 2011 og har siden den gang vært et av Nord-Norges ledende private innspillingsstudioer. Mange av landsdelens artister og musikere har helt siden starten benyttet seg av oss og våre tjenester. 

Studio har under årenes løp utviklet et tilbud med flere tjenester innen lydproduksjon og lyddesign. Det er fortsatt innspillinger for artister og produksjon av musikk til reklamerelaterte produkter, TV, film-produksjoner vi er mest kjent for.

I 2016 har Audioland investert over 1 mil. kroner i oppgradering av studioinfrastruktur og lokaler. Vi har utvidet tilbudet og har opparbeidet kompetanse innen produksjon og innspilling av podkast, stemmeformidling, produksjon og innspilling av voice over og lydbøker på flere språk. 

Arctic Sound Studio har infrastruktur for dubbing til en film eller TV-serie. 

Vi har stort nettverk med produsenter, erfarne og studiovante musikere og støttevokalister som kan bidra dersom det er behov for det.

Vi hjelper deg med å finne den rette stemmeskuespiller for dine dubbing og voice- over innspillinger. Vi velger og lager stemmeforslag tilpasset deres ønsker om tone og stil.

Studiofasiliteter

Arctic Sound Studio er tilpasset liveinnspillinger. Studioarealet er tilsammen på ca. 45 kvm fordelt på to rom.  Det ene rommet er kombinert kontroll- og  innspillingsrom  som har også vokalbås. Det andre rommet er et mindre innspillingsrom. 

Studio er perfekt for en live-recording, hvor man kan spille sammen som et band. Det er god plass for opp til 5 pers. hvor man kan spille sammen som et band.

God ventilasjon og dagslys, et hyggelig green rom og direkte utgang til skjermet uteområdet med bålplass bidrar til produktive innspillingsøkter.

Her kan man også booke plass og ta med sine egne opptak for mix eller redigering om man ønsker et enda bedre resultat.

Ønsker du å komme innom oss?

Alta-Oslo – 2 timer (direkte fly, 5 min fra flyplassen)

Alta-London – 4 timer (mellomlanding i Oslo)

Alta-New York – 10 timer (mellomlanding i Oslo)

 

Vi leverer våre tjenester også nettbasert / digitalt om ønskelig.

Priser og pakker

Mer info kommerKontakt oss