Artist NextDoor

Audioland har utviklet booking løsning for artister og arrangører Artist NextDoor.  

Vi lever i en tid hvor den nordiske vinden blåser over hele landet, gjenoppliver identiteten vår og gjør oss nysgjerrig på å utforske mer av kunst og kultur med opprinnelse fra nord. 

Den mystiske arktiske naturen og et uberørt kulturlandskap har alltid fascinert og tiltrukket seg kunstnere og musikere. Naturens visdom har blitt en trendsetter igjen og vi finner tilbake det skjøre båndet som lar oss oppleve og sette pris på det ekte og tradisjonelle. Digitalisering åpner verden og bringer oss til steder som var forbeholdt kun noen utvalgte før.

Nord binder folk sammen. Vi lever i et grenseløst landskap påvirket av tradisjoner og kultur fra flere land. Den samiske kulturen har et særegen plass i det kulturelle landskapet i nord og er den eldste kulturen i de arktiske områdene knyttet til Norge, Sverige, Finland og Russland.

Vi ønsker å presenterer det nordiske kulturelle landskapet har å by på, enten det er musikere, sangere, stand-up eller andre underholdere, på en digital plattform som gjør det enkelt for deg som arrangør å  booke en artist til ditt neste arrangement. Helt på egenhånd – uten fordyrende mellomledd. 

Kontakt oss